субота, 28 вересня 2019 р.


 БЮДЖЕТ для громадян
Одним з основних напрямків розвитку нашої громади є створення ефективних механізмів взаємодії влади з громадянами та забезпечення доступної інформації з питань бюджету різних цільових груп, а також залучення населення до прийняття рішень та діалогу.

27 вересня 2019 року в залі засідань Кам’яномостівської сільської ради  відбувся діалог між представниками молодіжної ради «Кодимська молодь» та коучером  Програми  #DOBRE Світланою Гудь на тему «Бюджет для громадян».
Експерт  цікаво, інтерактивно та креативно пояснила бюджетні питання. Особлива увага молоді зверталася на обсяги доходів та видатків бюджету. Таким чином – це допомогло зрозуміти, що бюджет громади – це кошти всіх її мешканців та показало, що гроші в бюджеті не з’являються нізвідки, а витрати  не робляться лише за бажанням когось з керівників громади або групи громадян.
В ході зустрічі учасники не тільки отримали цікаву та корисну інформацію про бюджет, а й мали можливість заповнити нескладну форму звернення з пропозицією до бюджету Кам’яномостівської ОТГ на 2020 рік.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.